Paistetut pelmenit
Taschki -pelmeneistä valmistat vaivatta maittavan illallisen. Lisäaineettomat Taschki-pelmenit sopivat erinomaisesti kiireiseen päivään, jolloin ei ole aikaa ruuanlaitolle tai, kun haluat nauttia ruokaa aitoon Venäläiseen tapaan.
Ainekset ja ohje (2-3 annosta):
- 1 pss Taschki -pelmenejä
- voita
- yrttejä
Lisäksi:
- Deroni Ajvar paprika-munakoisotahnaa
- Smetanaa tai creme fraiche
Laita isoon kattilaan vettä ja suolaa kiehumaan. Lisää pelmenit ja anna kiehua kunnes ne nousevat pintaan eli noin 2-3 minuuttia. Laita pannulle voita ja anna sen valmiiksi ruskistua. Lisää ruskistuneeseen voihin pelmenit, pilkotut yrtit ja paista hetki. Annostele lautaselle.
Resepti ja kuva: Alexander Trivedi, Aitoa arkiruokaa -blogi