Rapeaksi paneroidut suolakurkut

Rapeaksi paneroidut suolakurkut

Uutta tarjottavaa dippitarjottimella!
Nämä rapeaksi paneroidut suolakurkut maistuvat varmasti kaikille suolakurkkujen ystäville.
Lue resepti alta ja katso ohjevideo tästä tai sivun alaosasta.

Tarvittavat aineet:

1 prk Euro-East suolakurkkuja lohkoja tai viipaleita

Paneroinnin mausteseos:
2 dl Korppujauhoja tai pankojauhoja
2 rkl Sulatettua voita
Haluamasi mausteita, tässä ohjeessa käytetty;
2 tl Paprikamaustetta
2 tl Yrttiseos Provencale
Ripaus suolaa

Panerointiin tarvitset:
2 dl Kaurajauhoja tai vehnäjauhoja
2 Kanamunaa

Ohje:

Laita laakealle lautaselle korppujauhot ja sekoita joukkoon sulatettu voi sekä haluamasi mausteet. Sekoita tasaiseksi.

Panerointi:
Aseta pöydälle neljä lautasta joista ensimmäisessä on suolakurkut, toisessa vehnäjauhot, kolmannessa kaksi rikottua kanamunaa sekä neljännessä mausteseos.
Pyöräytä suolakurkku ensin vehnäjauhoissa, tämän jälkeen kasta kanamunassa ja lopuksi pyöräytä paneroinnin mausteseoksessa.

Laita paneroidut suolakurkut uunipellille ja paista 230 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä ja on rapea.
Asettele suolakurkut tarjolle ja dippaile cream freshiin tai smetanaan.

Ohjevideo