Taschki kasvispelmenit kaali-paprikatäytteellä 500 g
  • V
  • K
  • M
Pakasteet

Taschki kasvispelmenit kaali-paprikatäytteellä 500 g

Taschki Kasvispelmenit kaali- ja paprikatäytteellä. Pelmenit ovat taikinanyyttejä, jotka tunnetaan hyvin slaavilaisesta keittiöstä. Taschki Kasvispelmenit valmistetaan käärimällä kaalista, paprikasta, porkkanasta ja perunasta valmistettu täyte taikinan sisään.

Pelmenit valmistuvat kiehuvassa vedessä neljässä minuutissa, mutta voit myös paistaa ne tai lisätä uuniruokiin, keittoihin tai patoihin. Valmiit pelmenit tarjoillaan usein smetanan, sulatetun voin ja suolakurkkujen kera.

Pelmenit sopivat nopeaksi arkiruoaksi, välipalaksi ja juhlapöytään.

Taschki Kasvispelmenit ovat munattomia, vegaanisia, lisäaineettomia eivätkä ne sisällä keinotekoisia aromeja, aromivahventeita, väri- tai säilöntäaineita.

Taschki pelmeneitä löydät hyvin varustetuista ruokakaupoista mm.K-ryhmän kaupoista.

Tuotetiedot

Ainesosat:
55 % taikina (VEHNÄJAUHO, vesi, auringonkukkaöljy, VEHNÄGLUTEENI), 45 % kaali-paprikatäyte (50 %* kaali, vesi, 7 %** paprika, sokeri, porkkana, suola, perunahiutale, auringonkukkaöljy, tomaattitahna, happo: etikkahappo). *22,5 % kokonaistuotteesta; **3,2 % kokonaistuotteesta.
Säilytys:
– 18 °C. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Pelmenit eivät sovellu syötäväksi raakana, vaan ne on kypsennettävä.
Parasta ennen:
katso pakkauksesta.
Nettopaino: 500g
Art.nro: F98390450
EAN kpl: 6430044383915
EAN ME: 6430044383922
ME: 8 kpl
Alkuperämaa: Ukraina

Ravintosisältö per 100 g

Energia / Energi / Energy: 561 kJ / 133 kcal
Rasva / Fett / Fat: 1,3 g
josta tyydyttynyttä / varav mättat fett/ of which saturated:0,5 g
Hiilihydraatit / Kolhydrat / Carbohydrates: 26 g
joista sokereita / varav sockerarter / of which sugars:3,1 g
Ravintokuitu / Fiber / Dietary Fiber: 1.4 g
Proteiini / Protein / Protein:3,8 g
Suola / Salt / Salt: 0.98 g

Valmistusohje

Valmistus: Laita jäiset pelmenit n. 1,5 litraan kiehuvaan, kevyesti suolalla maustettuun veteen. Sekoita kevyesti ja peitä kattila kannella, odota kunnes vesi taas kiehuu. Anna kiehua miedolla lämmöllä 3–4 minuuttia. Nosta varovasti vedestä reikäkauhalla ja tarjoile kuumana voin tai smetanan kanssa.