- V
- K
- M
Taschki kasvispelmenit kaali-paprikatäytteellä 500 g
Taschki Kasvispelmenit kaali- ja paprikatäytteellä. Pelmenit ovat taikinanyyttejä, jotka tunnetaan hyvin slaavilaisesta keittiöstä. Taschki Kasvispelmenit valmistetaan käärimällä kaalista, paprikasta, porkkanasta ja perunasta valmistettu täyte taikinan sisään.
Pelmenit valmistuvat kiehuvassa vedessä neljässä minuutissa, mutta voit myös paistaa ne tai lisätä uuniruokiin, keittoihin tai patoihin. Valmiit pelmenit tarjoillaan usein smetanan, sulatetun voin ja suolakurkkujen kera.
Pelmenit sopivat nopeaksi arkiruoaksi, välipalaksi ja juhlapöytään.
Taschki Kasvispelmenit ovat munattomia, vegaanisia, lisäaineettomia eivätkä ne sisällä keinotekoisia aromeja, aromivahventeita, väri- tai säilöntäaineita.
Taschki pelmeneitä löydät hyvin varustetuista ruokakaupoista mm.K-ryhmän kaupoista.
Tuotetiedot
Ainesosat: | 55 % taikina (VEHNÄJAUHO, vesi, auringonkukkaöljy, VEHNÄGLUTEENI), 45 % kaali-paprikatäyte (50 %* kaali, vesi, 7 %** paprika, sokeri, porkkana, suola, perunahiutale, auringonkukkaöljy, tomaattitahna, happo: etikkahappo). *22,5 % kokonaistuotteesta; **3,2 % kokonaistuotteesta. |
Säilytys: | – 18 °C. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Pelmenit eivät sovellu syötäväksi raakana, vaan ne on kypsennettävä. |
Parasta ennen: | katso pakkauksesta. |
Nettopaino: | 500g |
Art.nro: | F98390450 |
EAN kpl: | 6430044383915 |
EAN ME: | 6430044383922 |
ME: | 8 kpl |
Alkuperämaa: | Ukraina |
Ravintosisältö per 100 g
Energia / Energi / Energy: | 561 kJ / 133 kcal |
Rasva / Fett / Fat: | 1,3 g |
josta tyydyttynyttä / varav mättat fett/ of which saturated: | 0,5 g |
Hiilihydraatit / Kolhydrat / Carbohydrates: | 26 g |
joista sokereita / varav sockerarter / of which sugars: | 3,1 g |
Ravintokuitu / Fiber / Dietary Fiber: | 1.4 g |
Proteiini / Protein / Protein: | 3,8 g |
Suola / Salt / Salt: | 0.98 g |
Valmistusohje
Valmistus: Laita jäiset pelmenit n. 1,5 litraan kiehuvaan, kevyesti suolalla maustettuun veteen. Sekoita kevyesti ja peitä kattila kannella, odota kunnes vesi taas kiehuu. Anna kiehua miedolla lämmöllä 3–4 minuuttia. Nosta varovasti vedestä reikäkauhalla ja tarjoile kuumana voin tai smetanan kanssa.