- M
Taschki lihapelmenit possunlihatäytteellä 500 g
Taschki lihapelmenit ovat possun jauhelihalla täytettyjä taikinanyyttejä.
Samantapaisia aterioita tarjotaan ympäri maailmaa: italialaisilla on raviolit, kiinalaisilla dumplingsit ja slaavilaisilla pelmenit .
Kaikki Taschki-pelmenit on valmistettu Saksassa korkealaatuisista raaka-aineista.
Taschki-pelmenit ovat kananmunattomia sekä täysin lisäaineettomia , eivät sisällä keinotekoisia aromeja, aromivahventeita, väri- tai säilöntäaineita.
Monen ruokakaupan pakastealtaasta löytyvät pakastetut Taschki-pelmenit ovat helppoa arkiruokaa, sillä ne säilyvät pitkään ja valmistuvat viidessä minuutissa. Pidä pelmenejä varalla pakkasessa ja nauti kun kiire yllättää!
Keitetyt tai paistetut pelmenit voidaan täyttää useilla eri raaka-aineilla, jotka voivat olla niin makeita kuin suolaisiakin.
Taschki pelmeneitä löydät hyvin varustetuista ruokakaupoista mm.K-ryhmän kaupoista.
Tuotetiedot
Ainesosat: | 32% jauhettu sianliha, vehnäjauho, vesi, durumvehnäsuurimot, sipuli, suola, kasviöljy, pippuri. Lihan alkuperämaa EU. |
Säilytys: | Pakastimessa. Sulatettua tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Pelmenit eivät sovellu syötäväksi raakana, vaan ne on kypsennettävä. |
Nettopaino: | 500 g |
Art.Nr: | 90180500 |
EAN kpl: | 4032549002425 |
EAN ME: | 4032549002623 |
ME: | 12 kpl |
Alkuperämaa: | Saksa |
Ravintosisältö per 100 g
energia: | 1005 kJ / 240 kcal |
rasva: | 11g |
- josta tyydyttynyttä: | 5,0 g |
hiilihydraatit: | 25 g |
- joista sokereita: | <0,5 g |
ravintokuitu: | 2,1 g |
proteiini: | 9,2 g |
suola: | 0,95 g |
Valmistusohje
Keitä jäiset pelmenit kiehuvassa, suolatussa vedessä. Kun vesi kiehuu uudelleen, lisää muutama laakerinlehti. Keitä pelmeneitä kannen alla aina välillä varovasti sekoittaen. Pelmenit ovat kypsiä kun ne nousevat pintaan. Nosta valmiit pelmenit pois vedestä esim. reikäkauhalla ja tarjoa ranskankerman kera.