- V
- G
- F
- M
- S
- K
Vihannessäilykkeet ja salaatit
Euro-East suolakurkku 840 g / 430 g
Fermentoidut eli hapatetut suolakurkut.
Suolakurkut on valmistettu tynnyrissä hapattamalla maitohappokäymisen avulla.
Maitohappokäyminen on yksi vanhimpia tapoja säilöä ruokaa. Hapatetuissa tuotteissa ruuan ravintoarvo ja vitamiinit säilyvät. Maitohappokäymisen ansiosta suolakurkkujen herkullinen maku syntyy ilman etikkaa tai sokeria.
Käytä suolakurkkua sellaisenaan ruokapöydässä, zakuska-alkupalapöydässä tai lisää ruokiin, kuten stroganofiin, seljankaan tai perinteiseen olivier-salaattiin. Rassolnik eli suolakurkkukeitto saa myös makunsa aidosta suolakurkusta.
Vinkki: säästä myös suolakurkkujen liemi ja käytä sitä esimerkiksi keittojen tai kastikkeiden maustamiseen.
Tuotetiedot
Ainesosat: | kurkku, vesi, suola, mausteet (valkosipuli, tilli, laakerinlehti). Valmistettu perinteiseen tapaan maitohappokäymisen avulla, mikä samentaa lientä. |
Säilytys: | säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna säilytettävä jääkaapissa. |
Nettopaino: | 840 g |
Valutettu paino: | 430 g |
Art.Nr: | 51212 |
EAN kpl: | 4033443512126 |
EAN ME : | 6430044381492 |
ME: | 6 prk |
Alkuperämaa: | Puola |
Ravintosisältö per 100 g
energia: | 49 kJ / 12 kcal |
rasva: | 0,1 g |
- josta tyydyttynyttä: | 0,03 g |
hiilihydraatit: | 1,4 g |
- josta sokereita: | 0,0 g |
ravintokuitu: | 0,5 g |
proteiini: | 1,0 g |
suola: | 3,0 g |