Vegeta – Euroopan suosituin maustesuola nyt myös Suomessa!

Kroatialainen Vegeta mausteseos on ajaton klassikko, joka on inspiroinut keittiön maukkaimpia luomuksia jo vuodesta 1959 lähtien.

Huolellisesti valitut ainesosat takaavat maustamisen onnistumisen. Vegeta maustesuola on maukas yhdistelmä mausteita, yrttejä ja kuivattuja vihanneksia, jolla on luotu herkullisia ruoka-annoksia ympäri maailmaa jo vuosikymmenien ajan.

Olipa kyse lihasta, vihanneksista, kastikkeista, laatikoista, yksinkertaisista annoksista tai kulinaarisista herkuista – pienellä lusikallisella Vegetaa valmistat aterian, joka on täynnä iloa ja makua!

Vegeta mausteseos on tulossa K-ryhmän ruokakauppoihin kesäkuussa, mutta voit ostaa sitä jo nyt Euro-Eastin verkkokaupasta!

Tutustu myös muihin kevään uutuuksiin

Kevään aikana olemme laajentaneet Euro-Eastin makuja maailmalta tuoteperhettä herkullisilla mauilla Balkanilta.

Herkulliset ja vastustamattomat riisitäytteiset viininlehtikääryleet, eli dolmat, jotka ovat suosittuja alkupaloja muun muassa Balkanin, Etelä-Kaukasian ja välimeren maiden ruokakulttuureissa. Viininlehtikääryleet ovat olennainen osa meze-alkupalapöytää ja ne nautitaan sellaisenaan huoneenlämpöisinä.

Isot valkoiset pavut (voipapu) maukkaassa tomaattikastikkeessa ovat herkullinen lisä alkupalapöytään tai aamiaiselle. Yrittisessä tomattikastikkeessa olevat pavut maistuvat kylmänä sekä lämmitettynä.

Gavrilovic Gulassipata on perinteinen naudanlihasta valmistettu maukas liha-ateria. Maukkaan aterian lämmitykseen menee vain 10 minuuttia. Herkullinen valmisateria kiireiseen arkeen tai vietäväksi mökille, veneeseen tai nauti retkellä nuotion äärellä.

Kaikki tuotteet tilattavissa Euro-Eastin verkkokaupasta.