Sienirisotto tattarilla

Sienirisotto tattarilla

Ravinteikas tattari sisältää tärkeitä kivennäis ja hivenaineita sekä proteiinipitoisuuden vuoksi pitää nälän loitolla. Käytä riisin tavoin lisäkkeeksi tai tarjoa pääruokana tattarisiottoa.

Näin valmistat herkullisen sienirisoton tattarista:

  • 1 sipuli
  • 3 dl Dovgan tattarisuurimoita
  • 6-10 dl kasvislientä
  • n. 200g herkkusieniä (tai muita haluamasi sieniä)
  • tuoretta timjamia

Huuhtele tattari kylmällä vedellä. Kuullota sipuleita öljyssä, lisää tattarisuurimot ja kuullota vielä hetki. Aloita liemen lisääminen nostamalla kauhallinen lientä pannulle. Sekoittele ja lisää aina seuraava kauhallinen, kun edellinen on kiehunut pois. Jatka kunnes tattari on pehmentynyt. Pilko herkkusienet paloiksi ja paista kuivalla pannulla. Sekoita joukkoon paistetut sienet, mausta timjamilla ja tarjoja.