Kuvaus
Euro-East Seljanka – helppo ja herkullinen valinta perinteiseen slaavilaiseen keittoon!
Seljanka on klassinen slaavilainen keitto, joka valmistetaan valkokaalista, suolatuista siitakesienistä ja suolakurkusta, ja maustetaan täyteläisellä tomaattipyreellä. Euro-Eastin seljanka-keittoaines tekee ruoanlaitosta nopeaa ja vaivatonta, säästäen aikaa, mutta säilyttäen itsetehdyn ruoan maukkauden.
Tarjoile seljanka lämpimänä leivän, ranskankerman tai smetanan kanssa täydellisen makuelämyksen luomiseksi. Lisäksi keitto sopii erinomaisesti myös lisukkeeksi tai pohjaksi, josta voit loihtia herkullisen kaalipadan.
Kokeile Euro-East Seljanka – maista itse, miten helppoa on valmistaa perinteistä keittoa, joka maistuu kuin kotona tehty!
Lisätiedot
Paino | 0,77 kg (kilogramma) |
---|---|
Ainesosat_fi | Ainekset: peruna 39 %, suolakurkku 20 % (kurkku, vesi, suola, tilli, kuivattu piparjuuri, kuivattu valkosipuli), vihannekset vaihtelevissa suhteissa 16% (porkkana, sipuli), OHRARYYNI 13%, tomaattipyree, rypsiöljy, suola, vesi, VEHNÄJAUHO, mausteet, yrtit. |
Ingredienser_sv | Ingredienser: 51 % vitkål, 16 % saltad shiitakesvamp (shiitakesvamp, salt, vatten), 14 % saltgurka (gurka, vatten, salt, dill, torkad vitlök, torkad peparrot), rapsolja, 6 % lök, två gånger kondenserad tomatpurè , socker, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra, kryddor, örter |
Ingredients_en | Ingredients: 51% white cabbage, 16% salted shiitake mushrooms (shiitake mushrooms, salt, water), 14% pickled cucumbers (cucumbers, water, salt, dill, dried garlic, dried horseradish), rapeseed oil, 6% onion, tomato paste double concentrated, sugar, salt, acid: citric acid, spices, herbs. Preparation: mix the contents of the jar in 500 ml of water and cook for 3-4 minutes. Serve with sour cream. Finished soup contains 0.66% salt. |
Ингредиенты_ru | Состав: 51% белокочанная капуста, 16% выращенные соленые грибы шиитаке (грибы шиитаке(Lentinula edodes), соль),14% соленые огурцы (огурцы, соль, укроп, хрен, чеснок) , рапсовое масло, лук 6%, томатная паста двукратного вываривания, сахар, соль , регулятор кислотности: лимонная кислота, специи. |
Lisätiedot_fi | Säilytys: säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna säilytettävä jääkaapissa. Valmistusohje: sekoita purkin sisältö 500 ml:aan vettä ja anna kiehua 3-4 min. Tarjoa smetanan kanssa. Alkuperämaa: Liettua |
Lisätiedot_sv | Tillagning: blanda burkens innehåll i 500 ml vatten och låt |
Lisätiedot_en | Preparation: mix the contents of the jar in 500 ml of water and leave |
Lisätiedot_ru | Способ приготовления: добавить к содержимому банки 500 мл воды и кипятить в течение 3-4 минут. Подавать со сметаной. Содержание соли в готовом супе 0,8%. Хранить при комнатной температуре, после вскрытия хранить в холодильнике.Страна происхождения : Литва. |
Ravintosisältö_fi | Energia / Energi / Energy: 438 kJ / 105 kcal |
Ravintosisältö_sv | Energia / Energi / Energy: 438 kJ / 105 kcal |
Ravintosisältö_en | Energia / Energi / Energy: 438 kJ / 105 kcal |
Ravintosisältö_ru | Энергия: 438 кДж / 105 ккал |
Gluteeniton | Kyllä |
Laktoositon | Kyllä |
Vegaaninen | Kyllä |
Ei lisättyä sokeria | Ei |
Valmistaja | Dovgan KDN |
Myyntierä | 6 |