Kuvaus
Euro-East seljanka , se on valmis keittoaines herkulliseen keittoon Seljanka on perinteinen slaavilainen valkokaalista, suolatuista siitakesienistä ja suolakurkusta valmistettu keitto,
joka on maustettu tomaattipyreellä.Euro-Eastin seljanka keitto valmistuu nopeasti ja ajan säästön lisäksi saat keittoa, joka maistuu kuin kotona tehdyltä.
Tarjoile lämmin keitto leivän, ranskankerman tai smetanan kera. Kokeile Euro-East seljanka lisukkeena tai tee siitä kaalipataa.
Lisätiedot
Paino | 0,76 kg (kilogramma) |
---|---|
Ainesosat_fi | Ainekset: 51 % valkokaali, 16 % suolattu siitakesieni (siitakesieni, suola, vesi), 14 % suolakurkku (kurkku, vesi, suola, tilli, kuivattu valkosipuli, kuivattu piparjuuri), rypsiöljy, 6 % sipuli, kahdesti tiivistetty tomaattipyree, sokeri, suola, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, mausteet, yrtit. Valmiin keiton suolapitoisuus 0,66 %. |
Ingredienser_sv | Ingredienser: 51 % vitkål, 16 % saltad shiitakesvamp (shiitakesvamp, salt, vatten), 14 % saltgurka (gurka, vatten, salt, dill, torkad vitlök, torkad peparrot), rapsolja, 6 % lök, två gånger kondenserad tomatpurè , socker, salt, surhetsreglerande medel: citronsyra, kryddor, örter. Färdig soppa innehåller 0,66 % salt. |
Ingredients_en | Ingredients:51% white cabbage, 16% cultured salted shiitake mushroom (shiitake mushroom (Lentinula edodes), salt), 14% pickle (cucumber, salt, dill, horseradish, garlic), rapeseed oil, 6% onion, double-concentrated tomato puree, sugar, salt , acidity regulator: citric acid, spices. Finished soup contains 0.66% salt. |
Ингредиенты_ru | Состав: 51% белокочанная капуста, 16% выращенные соленые грибы шиитаке (грибы шиитаке(Lentinula edodes), соль),14% соленые огурцы (огурцы, соль, укроп, хрен, чеснок) , рапсовое масло, лук 6%, томатная паста двукратного вываривания, сахар, соль , регулятор кислотности: лимонная кислота, специи. |
Lisätiedot_fi | Säilytys: säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna säilytettävä jääkaapissa. Valmistusohje: sekoita purkin sisältö 500 ml:aan vettä ja anna kiehua 3-4 min. Tarjoa smetanan kanssa. Alkuperämaa: Liettua |
Lisätiedot_sv | Tillagning: blanda burkens innehåll i 500 ml vatten och låt |
Lisätiedot_en | Preparation: mix the contents of the jar in 500 ml of water and leave |
Lisätiedot_ru | Способ приготовления: добавить к содержимому банки 500 мл воды и кипятить в течение 3-4 минут. Подавать со сметаной. Содержание соли в готовом супе 0,8%. Хранить при комнатной температуре, после вскрытия хранить в холодильнике.Страна происхождения : Литва. |
Ravintosisältö_fi | Energia / Energi / Energy: 438 kJ / 105 kcal |
Ravintosisältö_sv | Energia / Energi / Energy: 438 kJ / 105 kcal |
Ravintosisältö_en | Energia / Energi / Energy: 438 kJ / 105 kcal |
Ravintosisältö_ru | Энергия: 438 кДж / 105 ккал |
Gluteeniton | Kyllä |
Laktoositon | Kyllä |
Vegaaninen | Kyllä |
Ei lisättyä sokeria | Ei |
Valmistaja | Dovgan KDN |
Myyntierä | 6 |