Kuvaus
1) Tattarisuurimot helpoissa keitinpusseissa 4 x 100 g. Tattarisuurimot kypsyvät nopeasti (keittoaika n. 10 min).
Nauti tattaria lisukkeena, valmista risotto tai lisää pata- ja laatikkoruokiin.
Myös tattarisuurimoista valmistettu puuro on herkullista ja ravitsevaa.
Ravintoarvoiltaan tattari on erinomainen lisäkevaihtoehto.
2) Makean nälkään – Voit nauttia tattarin myös makeana kun lisäät tattariin hunajaa, sokeria, kanelia, rjsinoita tai pähkinöitä.
Lisätiedot
Paino | 0,4 kg (kilogramma) |
---|---|
Ainesosat_fi | Ainekset: täysjyvätattari, kuorittu ja paahdettu (Fagopyrum esculentum lajikkeet “"Vokė", "Volma", "Astra", "Smuglianka", "Kora"). SAATTAA SISÄLTÄÄ JÄÄMIÄ GLUTEENISTA (VEHNÄ, OHRA, KAURA) |
Ingredienser_sv | Ingredienser: helkornbovete, skalad och rostad (Fagopyrum esculentum). Kan innehålla spår av GLUTEN (VETE, KORN HAVRE). |
Ingredients_en | Ingredients: wholemeal buckwheat, peeled and roasted. May contain traces of GLUTEN (wheat, barley, oats). |
Ингредиенты_ru | Состав: гречневая крупа, очищенная и обжаренная. Может содержать небольшое количество других зерновых (ПШЕНИЦА, ЯЧМЕНЬ, ОВЕС) |
Lisätiedot_fi | Valmistus : 1.Laita annospussi kevyesti suolattuun veteen.Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia.2. Nosta pussi ylös keitinvedestä haarukan avulla ja anna ylimääräsen veden valua kattilaan.3. Leikkaa pussi auki ja kaada lautaselle. Säilytys: kuivassa. Alkuperämaa: Liettua |
Lisätiedot_sv | Förberedelse: 1. Lägg påsen i vatten lätt kryddat med salt Koka på låg värme med locket på i ca 10 minuter 2. Lyft påsen från det kokande vattnet med en gaffel och låt överflödigt vatten rinna av i grytan. 3. Skär upp påsen och häll upp på en tallrik. Förvaring: Förvaras torrt. Ursprungsland: Litauen |
Lisätiedot_en | Preparation: 1. Put the portion bag in lightly salted water. Cook on low heat under the lid for about 10 minutes. 2. Lift the bag out of the boiling water with a fork and let the excess water drain into the pot. 3. Cut the bag open and pour onto a plate. Storage: Store in a dry place. Country of origin: Lithuania |
Lisätiedot_ru | Приготовление: 1. Порционный пакет положить в слегка подсоленную кипящую воду. Варить на слабом огне под крышкой около 10 минут. 2. Достаньте пакет из кипящей воды вилкой и дайте лишней воде стечь в кастрюлю. Разрежьте пакет и высыпте гречку на тарелку. Хранение: в сухом месте. Страна происхождения: Литва. |
Ravintosisältö_fi | Energia/Energi/Energy: 1409 kJ / 334 kcal |
Ravintosisältö_sv | Energia/Energi/Energy: 1409 kJ / 334 kcal |
Ravintosisältö_en | Energia/Energi/Energy: 1409 kJ / 334 kcal |
Ravintosisältö_ru | Энергия: 1409 кДж / 334 ккал |
Gluteeniton | Kyllä |
Laktoositon | Kyllä |
Vegaaninen | Kyllä |
Ei lisättyä sokeria | Kyllä |
Valmistaja | Dovgan Lasu Duona |
Myyntierä | 20 |