Kuvaus
Rassolnik eli suolakurkkukeitto lasipurkissa. Rassolnik on hieman hapan, perinteinen itäeurooppalainen kasviskeitto. Ainutlaatuinen maku syntyy hienonnetusta suolakurkusta ja sen liemestä. Perinteisellä reseptillä valmistettu rassolnikkeitto sisältää suolakurkun lisäksi perunoita ja ohraryynejä ja maistuu kuin kotona tehdyltä. Nizhyn vihannessäilykkeet ja keitot valmistetaan sesongin tuoreista ja parhaista kasviksista ilman lisä- tai säilöntäaineita. Nizhyn Rassolnik valmistuu vain muutamassa minuutissa. Tarjoile keitto smetanan, krutonkien tai leivän kera.
Lisätiedot
Paino | 0,74 kg (kilogramma) |
---|---|
Ainesosat_fi | Ainesosat:suolakurkku (kurkku, suola) 35%, peruna 30 %, sipuli 12 %, porkkana 9,8 %, OHRARYYNI 8,2 %, auringonkukkaöljy, suola, valkosipuli, paprika, dekstroosi, uutteet: mustapippuri, sipuli, valkosipuli, paprika, meirami, tilli, persilja, basilika, timjami, oregano, laakerinlehti. |
Ingredienser_sv | Ingredienser: saltgurka (gurka, salt) 35 %, potatis 30 %, lök 12 %, morot 9,8 %, KORNGRYN 8,2 %, solrosolja, salt, vitlök, paprika, dextros, extrakt: svartpeppar, lök, vitlök, paprika, mejram, dill, persilja, basilika, timjan, oregano, lagerblad. |
Ingredients_en | Ingredients: salted cucumbers (fresh cucumbers, salt) 35%, potato 30%, onion 12%, carrot 9,8%, PEARL BARLEY 8,2%, sunflower oil, salt, garlic, paprika, dextrose, extracts of black pepper, onion, garlic, capsicum, marjoram, dill, parsley, basil, thyme, oregano, bay leaf. |
Ингредиенты_ru | Состав: солёные огурцы (огурцы, соль) 35 %, картофель 30 %, лук 12 %, морковь 9,8 %, ПЕРЛОВАЯ КРУПА 8,2 %, подсолнечное масло, соль, чеснок, паприка, декстроза, экстракты: чёрный перец, лук, чеснок, паприка, майоран, укроп, петрушка, базилик, тимьян, орегано, лавровый лист. |
Lisätiedot_fi | Säilytys: huoneenlämmössä (0 ° C – 25 ° С ), avattuna jääkaapissa. Valmistusohje: sekoita purkin sisältö 500 ml:aan vettä ja anna kiehua 2-3 min. * Valmiin keiton suolapitoisuus 1,2 %. |
Lisätiedot_sv | Förvaring: i rumstemperatur ( 0 ° C – 25 ° С), öppnad i kylskåp. TTillagning: blanda burkens innehåll i 500 ml vatten och låt koka 2-3 min. * Färdig soppa innehåller 1,2 % salt. |
Lisätiedot_en | Storage: unopened at a temperature of 0 ° C to 25 ° С, opened in a refrigerator. Preparation: Add 500ml of water and cook for 2-3min.Ready-made soup contains 1.2% salt. Country of manufacture: Ukraine |
Lisätiedot_ru | Способ приготовления: добавить к содержимому банки 500 мл воды и кипятить в течение 2-3 минут.Содержание соли в готовом борще 1,2%. Хранить при температуре(0 ° C – 25 ° С ), после вскрытия хранить в холодильнике и употребить в течении 3-х дней. Страна происхождения : Украина. |
Ravintosisältö_fi | Energia / Energi / Energy: 474 kJ / 111 kcal |
Ravintosisältö_sv | Energia / Energi / Energy: 474 kJ / 111 kcal |
Ravintosisältö_en | Energia / Energi / Energy: 474 kJ / 111 kcal |
Ravintosisältö_ru | Энергия: 474 кДж / 111 ккал |
Gluteeniton | Ei |
Laktoositon | Kyllä |
Vegaaninen | Kyllä |
Ei lisättyä sokeria | Ei |
Valmistaja | NIZHYN |
Myyntierä | 6 |