Kuvaus
Rassolnik eli suolakurkkukeitto lasipurkissa. Rassolnik on hieman hapan, perinteinen itäeurooppalainen kasviskeitto. Ainutlaatuinen maku syntyy hienonnetusta suolakurkusta ja sen liemestä. Perinteisellä reseptillä valmistettu rassolnikkeitto sisältää suolakurkun lisäksi perunoita ja ohraryynejä ja maistuu kuin kotona tehdyltä. Nizhyn vihannessäilykkeet ja keitot valmistetaan sesongin tuoreista ja parhaista kasviksista ilman lisä- tai säilöntäaineita. Nizhyn Rassolnik valmistuu vain muutamassa minuutissa. Tarjoile keitto smetanan, krutonkien tai leivän kera.
Lisätiedot
Paino | 0,74 kg (kilogramma) |
---|---|
Ainesosat_fi | Ainesosat:suolakurkku (kurkku, suola) 35%, vihannekset (peruna 30%, sipuli 12%, porkkana 9,8%) OHRAryyni 8,2%, raffinoitu deodorisoitu auringonkukkaöljy, suola, kuivatut vihannekset (valkosipuli, paprika, sipuli), dekstroosi, uutteet: mustapippuri, sipuli, valkosipuli, paprika, mausteseos (meirami, tilli, persilja, basilika, timjami, oregano), laakerinlehti. |
Ingredienser_sv | Ingredienser: saltgurka (gurka, salt) 35%,grönsaker (potatis 30%, lök 12%,morot 9,8%), KORNgryn 8,2%, raffinerad deodoriserad solrosolja, salt, torkade grönsaker (vitlök, paprika, lök), dextros, extrakt:svartpeppar, lök, vitlök, paprika, kryddblandning (mejram, dill, persilja, basilika, timjan, oregano), lagerblad. |
Ingredients_en | Ingredients: pickled cucumbers 35% (fresh cucumbers, salt), fresh vegetables (potatoes 30%, onions 12%, carrots 9,8%), pearl barley 8,2%, refined deodorised sunflower oil, salt, dried vegetables (garlic, paprika, onion), dextrose, extracts: black pepper, onion, garlic, capsicum, dry ground spices (marjoram, dill, parsley, basil, thyme, oregano), bay leaf. |
Ингредиенты_ru | Состав: огурцы соленые 35%, картофель 30%, лук 12%, морковь 9,8%, крупа перловая 8,2%, масло подсолнечное, соль, сушеный чеснок, паприка сушеная, лук сушеный, декстроза, экстракты: перец черный, лук, чеснок, хмели-сунели (майоран, укроп, петрушка, базилик, тимьян, орегано), лавровый лист. |
Lisätiedot_fi | Säilytys: huoneenlämmössä (0 ° C – 25 ° С ), avattuna jääkaapissa. Valmistusohje: sekoita purkin sisältö 500 ml:aan vettä ja anna kiehua 2-3 min |
Lisätiedot_sv | Förvaring: i rumstemperatur ( 0 ° C – 25 ° С), öppnad i kylskåp. TTillagning: blanda burkens innehåll i 500 ml vatten och låt koka 2-3 min. |
Lisätiedot_en | Storage: unopened at a temperature of 0 ° C to 25 ° С, opened in a refrigerator. Preparation: Add 500ml of water and cook for 2-3min. Country of manufacture: Ukraine |
Lisätiedot_ru | Способ приготовления: добавить к содержимому банки 500 мл воды и кипятить в течение 2-3 минут.Содержание соли в готовом борще 1,2%. Хранить при температуре(0 ° C – 25 ° С ), после вскрытия хранить в холодильнике и употребить в течении 3-х дней.Страна происхождения : Украина. |
Ravintosisältö_fi | Energia / Energi / Energy: 474 kJ / 111 kcal |
Ravintosisältö_sv | Energia / Energi / Energy: 474 kJ / 111 kcal |
Ravintosisältö_en | Energia / Energi / Energy: 474 kJ / 111 kcal |
Ravintosisältö_ru | Энергия: 474 кДж / 111 ккал |
Gluteeniton | Ei |
Laktoositon | Kyllä |
Vegaaninen | Kyllä |
Ei lisättyä sokeria | Ei |
Valmistaja | NIZHYN |
Myyntierä | 6 |