Venäläinen suolakurkku
  • V
  • G
  • F
Vihannessäilykkeet ja salaatit

Venäläinen suolakurkku 840 g / 430 g

Venäläiset suolakurkut on valmistettu tynnyrissä, perinteiseen venäläiseen tapaan eli hapattamalla maitohappokäymisen avulla.

Maitohappokäyminen on yksi vanhimpia tapoja säilöä ruokaa. Hapatetuissa tuotteissa ruuan ravintoarvo ja vitamiinit säilyvät. Maitohappokäymisen ansiosta venäläisten suolakurkkujen herkullinen maku syntyy ilman etikkaa tai sokeria.

Käytä venäläistä suolakurkkua sellaisenaan ruokapöydässä, zakuska-alkupalapöydässä tai lisää ruokiin, kuten stroganofiin, seljankaan tai perinteiseen olivier-salaattiin. Rassolnik eli suolakurkkukeitto saa myös makunsa aidosta venäläisestä suolakurkusta.

Vinkki: säästä myös suolakurkkujen liemi ja käytä sitä esimerkiksi keittojen tai kastikkeiden maustamiseen.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tuotetiedot

Ainesosat: kurkku, vesi, suola, mausteet (valkosipuli, tilli, laakerinlehti). Valmistettu perinteiseen venäläiseen tapaan maitohappokäymisen avulla, mikä samentaa lientä.
Säilytys: säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna säilytettävä jääkaapissa.
Nettopaino: 840 g
Valutettu paino: 430 g
Art.Nr: 51212
EAN kpl: 4033443512126
EAN ME : 6430044381492
ME: 6 prk
Alkuperämaa: Puola

Ravintosisältö per 100 g

energia: 49 kJ / 12 kcal
rasva: 0,1 g
- josta tyydyttynyttä: 0,03 g
hiilihydraatit: 1,4 g
- josta sokereita: 0,0 g
ravintokuitu: 0,5 g
proteiini: 1,0 g
suola: 3,0 g