- V
- G
- F
Vihannessäilykkeet ja salaatit
Venäläinen suolakurkku 840 g / 430 g
Venäläiset suolakurkut on valmistettu tynnyrissä, perinteiseen venäläiseen tapaan eli hapattamalla maitohappokäymisen avulla.
Maitohappokäyminen on yksi vanhimpia tapoja säilöä ruokaa. Hapatetuissa tuotteissa ruuan ravintoarvo ja vitamiinit säilyvät. Maitohappokäymisen ansiosta venäläisten suolakurkkujen herkullinen maku syntyy ilman etikkaa tai sokeria.
Käytä venäläistä suolakurkkua sellaisenaan ruokapöydässä, zakuska-alkupalapöydässä tai lisää ruokiin, kuten stroganofiin, seljankaan tai perinteiseen olivier-salaattiin. Rassolnik eli suolakurkkukeitto saa myös makunsa aidosta venäläisestä suolakurkusta.
Vinkki: säästä myös suolakurkkujen liemi ja käytä sitä esimerkiksi keittojen tai kastikkeiden maustamiseen.
Tuotetiedot
Ainesosat: | kurkku, vesi, suola, mausteet (valkosipuli, tilli, laakerinlehti). Valmistettu perinteiseen venäläiseen tapaan maitohappokäymisen avulla, mikä samentaa lientä. |
Säilytys: | säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna säilytettävä jääkaapissa. |
Nettopaino: | 840 g |
Valutettu paino: | 430 g |
Art.Nr: | 51212 |
EAN kpl: | 4033443512126 |
EAN ME : | 6430044381492 |
ME: | 6 prk |
Alkuperämaa: | Puola |
Ravintosisältö per 100 g
energia: | 49 kJ / 12 kcal |
rasva: | 0,1 g |
- josta tyydyttynyttä: | 0,03 g |
hiilihydraatit: | 1,4 g |
- josta sokereita: | 0,0 g |
ravintokuitu: | 0,5 g |
proteiini: | 1,0 g |
suola: | 3,0 g |