Pelmeneillä onnistut! Helposti ja nopeasti herkullista arkiruokaa.

Maukkaat pelmenit ovat kiireisen arjen pelastus. Nopeasti valmistuvat, pakastealtaasta löytyvät pelmenit, maistuvat niin kasvis- kuin sekasyöjillekin. Kokeile pelmenejä smetanan ja tulisen kastikkeen kanssa tai upota niitä keiton sekaan. Yksinkertaista ja hyvää!

Pelmenit ovat laadukas ja nopeasti valmistuva arki-iltojen herkku, jota voi muunnella loputtomiin. Katso linkistä helposti Taschki-pelmeneistä kootut arkiruokareseptit: Reseptejä pelmeneistä

Kaikki Taschki-pelmenit on valmistettu perinteisellä reseptillä korkealaatuisista raaka-aineista. Ne ovat täysin lisäaineettomia eivätkä sisällä keinotekoisia aromeja, aromivahventeita, väri- tai säilöntäaineita. Ne ovat myös kananmunattomia.

Taschki-pelmeneitä on neljää eri makua:

Taschki-pelmenit kuuluvat K-ryhmän ruokakauppojen sekä Turun Osuuskaupan valikoimiin. Tutustu tästä Taschki-pelmenit valikoimaan >>

Keitetyt pelmenit ovat perinteisin tapa tarjoilla pelmenit. Pelmenit keitetään kuten pasta: runsaassa suolatussa vedessä (2 l vettä + n. 1 rkl suolaa). Tarkista sopiva suola maistamalla keitinvettä. Vinkki! Pelmenit voi keittää veden sijasta lihaliemessä.

Pelmenit lisätään jäisinä suoraan kiehuvaan veteen – niitä ei pidä sulattaa. Kun vesi kiehuu uudelleen, lisää muutama laakerinlehti. Anna pelmenien kiehua kannen alla ja sekoita välillä varovasti esim. lusikalla, jotta pelmenit eivät tartu kiinni toisiinsa.

Pelmenit ovat kypsiä kun ne nousevat pintaan ja väri muuttuu vaaleammaksi. Tähän menee n. 5 minuuttia. Poista valmiit pelmenit vedestä esim. reikäkauhalla ja nauti pelmenit esimerkiksi adjika-kastikkeen, smetanan ja aitojen suolakurkkujen kera.

Rapeapintaiset paistetut pelmenit ovat illallinen vailla vertaa. (Yhteistyössä resepti ja kuva: Alexander Trivedi, Aitoa arkiruokaa -blogi )

Mehevä ja superhelppo uuniruoka pelastaa arjen – poimi herkkuohje talteen
Nopeiden alkuvalmistelujen jälkeen mehevä vuokaruoka kypsyy itsekseen uunissa kermaisessa tomaattikastikkeessa.

Tomaattinen pelmenikeitto on maukas arkiruoka, joka valmistuu käden käänteessä. Reseptistä saat helposti myös vegaanisen, kun käytät Taschki kasvispelmenejä.

Pelmenit sopivat koko perheelle ja ovat hyvä hätävara pakastimessa, sillä niistä saa nopeasti valmista ja herkullista

Katso linkistä helposti Taschki-pelmeneistä kootut arkiruokareseptit: Reseptejä pelmeneistä

Taschki-pelmenit kuuluvat K-ryhmän ruokakauppojen sekä Turun Osuuskaupan valikoimiin. Tutustu tästä Taschki-pelmenit valikoimaan >>